Sherpatrappa opp

Address: 9001 Tromsø Show map

Address: 9001 Tromsø

Bli med Sherpatrappa opp - et av byens mest populære turmål og et must for ferien i Tromsø. Dette er en passende aktivitet for hele familien.

 

Trappen består av 1300 trinn som gjør terrenget enkelt å gå i, og oppover trappen finnes det også flere fine benker til å pause på.

Om dere skulle være i tvil om dere klarer alle trappetrinnene opp, frykt ikke. Vi justerer tempoet til hver gruppe og holder en gangfart som holder gjengen samlet. Ved pausebenkene legger vi også til rette for drikkepauser og en pust i bakken samtidig som man får nyte den fantastiske utsikten som viser seg. Målet er å sørge for en trygg og god turopplevelse for både store og små.

Vi tar fatt på Sherpatrappe på Lilleaksla 150 meter over havet, turen går gjennom bjørkeskog og forbi tregrensa til høyfjellet. Turen ender 410 moh på fjellplatået ved Fjellheisen. På toppen kan vi nyte den beste panoramautsikten over Tromsø by med «Ersfjordtraversen» i bakgrunnen. Vi tar oss tid til niste pause, før vi sammen tar den behagelige veien ned igjen, med fjellheisen.

Sherpatrappa er en fantastisk måte å se Tromsø by på. Trappen er bygget av sherpaer fra Nepal - spesialister på å bygge trapper og stier i fjellområder, og er en av de lengste trappene av denne typen i Norge. Dette er virkelig en tur en bør få med seg når man besøker Tromsø!

Praktisk informasjon:
Oppmøtested og tid: Kl. 11.00 utenfor Fjellheisen nedre stasjon (Sollivegen 12, 9020 Tromsdalen).
Varighet: 2- 3 timer. Tidsbruk avhenger av vær og gangfart opp fjellet.
Inkludert: Guide, returbillett med fjellheisen.
Pris: Kr 650 per pers.
Antall deltakere: 4 -10. Vennligst merk at turen kan kanselleres om minimumsantallet ikke er nådd.
Ta med: Vann/drikke, niste, trenings/fjellsko og klær etter værforholdene.
Vanskelighetsgrad: Lett
Kontaktinformasjon: +47 922 07 901 / tromso@arcticguideservice.no
OBS! Av hensyn til smittevern (ref. Covid-19) er det ikke inkludert mat eller drikke på denne turen. Vi anbefaler å ta med egen niste. Alternativt kan mat og drikke kjøpes i Fjellstua café.

Finner du ikke en dato eller tidspunkt som passer? Ta kontakt så finner vi en løsning. Denne turen kan tilrettelegges for private grupper.

Show more

About this activity

Prices from
390 NOK
Build: 8/2/2021 12:54:11 PM, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8449.cbischannel-31054.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails